12 декември 2008

Имен Ден

  1. Днес, на твоя имен ден, те приветствам умилен, и ти желая гръмогласно, в живота всичко най-прекрасно.
  2. Честит имен ден! Всичко, което ти желая е: здраве, защото е необходимо; щастие, защото е важно и любов, защото тя ще спаси света!
  3. Честит имен ден! Името ти свято днес да бъде то полято с руйно вино, песни, танци, в еселба и така до сутринта!
  4. На този ден тъгата забрави с приятели празнувай до забраваизпий до дъно радости мечти, а времето приемай за награда.
  5. Желая ти букет от рози, покрит с шапките на младостта, нежно завит с воала на щастието и прекрасно обвързан с лентата на любовта ! Честит имен ден!
  6. Бъди като тревата - изправяй се, когато те газят ! Бъди като кокичето - намирай топлина, дори в снега ! Бъди като звездите - близка и далечна, даряваща любов и светлина!
  7. Живота се измерва не по броя на вдишванията, а по моментите, които карат дъхът ти да спре. Желая ти повече такива моменти. Честит имен ден!
  8. Честит имен ден! Пращам ти легло от рози, алкохол без дози. Искам тялото ти до мен и сладките ти целувки по мен!!!
  9. Честит имен ден! Пожелавам ти толкова радост, колкото когато те видя; толкова любов, колкото когато съм с теб; толкова късмет, колкото имах, за да те срещна!
  10. Бъди все така красива, весела игрива,бъди винаги засмяна и в искри обляна, бъди нежна и добра и се отдай на любовта! Честит имен ден!
  11. Вярвай в трудните моменти, смей се когато тъжиш. Лесно е глава да отпуснеш, трудно е да победиш. Живота казват е игра, в която все някой побеждава и ако наистина е така, да победиш ти пожелавам!
  12. Честит Имен Ден! Чудя се и се мая какво да ти пожелая - щастие или радост, а може би вечна младост. Нека да е младост, защото в нея има щастие и радост!
  13. Честит имен ден! Въпросът е "да се напием или да останем нетрезви". Ти избери сам, а аз ще продължа да си пия с бутилка в ръка и с твоето име на уста!
  14. Пожелавам ти здраве, то се подразбира. Пожелавам ти дълъг живот, и това е повече от ясно! Но освен здраве и дълъг живот ти пожелавам вълнуващи дни, приключения и безброй вълшебства! Живей на 100%! Честит имен ден!
  15. Честит имен ден! Пожeлавам ти винаги да имаш възможност за избор при всяка една твоя житейска стъпка и винаги да взимаш правилното решение!
  16. Честит имен ден на патерица! Извинявай, че закъсняхме с два дни за партито, ама вече ни е много трудно да ти измисляме комплименти за поздравителната картичката.
  17. Какво да ти пожелая? Красотата си я имаш. Щастието е в сърцето ти. Ум? Този ти е достатъчен, за да живееш така, както искаш. Любов? За какво ти е, след като всички около теб те обичат. Тогава ще ти пожелая: вярвай в себе си и крачи уверено по пътя на живота!
  18. Името ти свято днесда бъде то полятос руйно вино, песни, танци, веселба и така до сутринта
  19. Очите ти от щастие да греят,в сърцето ти любов да затрептии всички птички на света да пеят,защото днес празнуваш ти.
  20. Честит Имен Ден! Винаги пожелавам най-вече здраве, защото няма нищо по-важно от това.
  21. Честит имен ден!!!Много здраве, щастие и късмет на всякъде и във всичко!Бъди жив и здрав, още дълги, дългииииииии години и живей с името си!

Няма коментари: